Het is zover! De 14 duurzame woningen van Het Hopveld zijn in de verkoop en u kunt zich aanmelden voor het woningtype én kavel van uw voorkeur.

Bent u benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Graag laten we u deze bijzondere plek in Leesten-Oost zien en vertellen we u meer over de energieneutrale woningen en het duurzaamheidspaspoort. Gaat u met ons mee?

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de woningtypes, verkoopprijzen of uitbouw opties? Of wilt u alle informatie nog eens rustig doorlezen? Klik hieronder op het woningtype van uw keuze en download de verkoopdocumentatie.

Verkoopdocumentatie Het Hophuis

Verkoopdocumentatie Het Ketelhuis

Verkoopdocumentatie Het Bottelhuis

Vragen
Heeft u vragen over dit nieuwbouwproject of over één van de woningtypes? Klik hier voor de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van de makelaars van Eggink Maalderink Makelaars of ten Hag Makelaars uit Zutphen.

Inschrijven
Ziet u zichzelf al wonen op deze bijzondere plek in Leesten-Oost? U kunt uw interesse kenbaar maken via het digitale inschrijfformulier. Na uw aanmelding neemt de makelaar contact met u op. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.